Header Ads

Rondreis Vancouver Island

 Vancouver Island, gelegen voor de kust van Brits-Columbia in Canada, is een bestemming die natuurliefhebbers niet mogen missen. Met zijn adembenemende landschappen en overvloedige flora en fauna biedt dit eiland een onvergetelijke rondreiservaring.


Een rondreis op Vancouver Island begint vaak in Victoria, de charmante hoofdstad van Brits-Columbia. Hier kun je genieten van de historische architectuur en de prachtige tuinen van de stad, zoals de wereldberoemde Butchart Gardens. Vanuit Victoria kun je verder reizen naar het Pacific Rim National Park Reserve, een plek die bekend staat om zijn ruige kustlijn, regenwouden en wandelpaden. Maak een wandeling over de Long Beach, adem de frisse zeelucht in en bewonder de majestueuze zeeotters die in de buurt zwemmen.

Een hoogtepunt van de rondreis is een bezoek aan de beroemde Clayoquot Sound, een UNESCO-biosfeerreservaat. Hier kun je kajakken tussen de met mist bedekte eilanden, walvissen spotten en genieten van de rust en sereniteit van de natuur.

Voor avontuurlijke reizigers is een tocht naar de noordelijke delen van het eiland een must. Verken Strathcona Provincial Park, het oudste provinciale park van British Columbia, waar je prachtige watervallen, alpiene meren en spectaculaire bergen kunt bewonderen. Maak een wandeling naar de top van de Golden Hinde, de hoogste berg van het eiland, voor een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Een rondreis op Vancouver Island biedt een onvergetelijke ervaring voor natuurliefhebbers en avonturiers. Laat je betoveren door de schoonheid van dit Canadese paradijs en geniet van de ongerepte natuur die het te bieden heeft.

No comments